În Austria, Kögel își comercializează acum soluțiile de transport pe cont propriu, fără intermedierea unui dealer. În acest scop, producătorul de remorci a angajat o echipă de vânzări pentru Austria și a înființat, de asemenea, o sucursală în Schärding. Prin această măsură, Kögel își propune dublarea cotei de piață şi ţinteşte poziţia de lider în segmentul semiremorcilor.

Noua sucursală are sediul în Schärding (Austria Superioară). Thomas Dorfer, managerul filialei austriece, și Roland Mayer, director de vânzări pentru Austria și Elveția, sunt responsabili de vânzările în Republica Alpină. Ei sunt susţinuţi de o echipă formată din 11 experți cu 20 de ani de experiență în vânzarea de remorci. „Am adaptat structura de vânzări a companiei la nevoile exigente ale pieței austriece și ale clienților locali”, explică CEO-ul Kögel, Christian Renners.

Odată cu decizia renunţării la vânzările prin dealeri, în favoarea vânzărilor directe prin forțe proprii, Kögel deschide noi drumuri în Austria și accentuează ideea că punctul central este clientul. „Astfel, ridicăm serviciul de consultanță la un nivel complet nou și devenim contact unic pentru achiziţii în Austria”, explică CEO-ul companiei, citat de loginfo24.com. „Numai cu vânzări directe şi consiliere directă și cuprinzătoare cu privire la întreaga soluție de transport putem îndeplini cerințele exigente ale clienților. Pe lângă remorcă, soluţia de transport include informații despre servicii cu valoare adăugată, cum ar fi telematica sau contracte de service complete, oferte de închiriere, soluții de finanțare și marketing pentru vehicule uzate”, explică Thomas Dorfer.

Cu această nouă structură, Kögel urmărește să-și dubleze cota de piață din Austria și astfel să ocupe poziția de lider în segmentul semiremorcilor.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare