Vineri, 1 iulie, administratorul autostrăzilor din Austria, ASFINAG, a deschis două noi zone de odihnă pe drumul expres S3 Weinviertler Schnellstraße, lângă Wullersdorf și Schöngrabern.

„Este important ca toţi clienții să călătorească în siguranță. Cu aceste două noi parcări, oferim zone de odihnă mai moderne, cu un total de peste 140 de locuri disponibile. Fiecare zonă poate găzdui câte 52 de camioane şi 14 autoturisme, dar oferă și 2 locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități. Există, de asemenea, patru locuri de parcare pentru motociclete și o bandă de parcare pentru rulote și autobuze. Ambele facilități sunt moderne și de ultimă generație”, spune Tamara Christ, Managing Director al ASFINAG Service GmbH.

Aici sunt incluse și dispozitive de siguranță precum un apel de urgență și o conexiune vocală directă la centrul responsabil de management al traficului ASFINAG. De asemenea, există surse de alimentare cu apă potabilă, toalete și dușuri, WiFi gratuit și automate pentru snacks-uri şi băuturi. Ambele zone de odihnă sunt, de asemenea, alimentate cu energie electrică verde printr-un sistem fotovoltaic.

ASFINAG a investit puțin peste 10 milioane de euro în extinderea infrastructurii zonei de odihnă.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare