Austria a prelungit controalele de-a lungul frontierei cu Slovacia până pe 2 decembrie, iar ministrul polonez de Interne și Administrație a prelungit verificările de-a lungul graniței cu Slovacia până pe 3 decembrie. De asemenea, guvernul finlandez a închis temporar toate punctele de trecere de-a lungul graniței cu Rusia, cu excepția celui mai nordic de la Raja-Joosepin.

Potrivit unei modificări aduse regulamentului privind reintroducerea temporară a controalelor la frontierele interne cu Republica Slovacă, publicată în Jurnalul Federal de Legi, Austria a prelungit controalele de-a lungul frontierei cu Slovacia până pe 2 decembrie.

Controalele la frontieră vor fi continuate şi în cazul călătorilor care intră în Polonia din Slovacia, care vor putea trece granița doar prin locurile desemnate. Ca răspuns la solicitările făcute de locuitorii regiunii de-a lungul frontierei, la unele puncte de trecere au fost implementate restricții de circulație, scrie Trafficban.com. Măsura a fost introdusă pentru a preveni migrația ilegală de pe ruta balcanică. Călătorii sunt sfătuiți să aibă documente de călătorie – o carte de identitate sau pașaport.

Pentru a combate migrația ilegală, guvernul finlandez a închis temporar toate punctele de trecere de-a lungul graniței cu Rusia, cu excepția celui mai nordic punct, de la Raja-Joosepin, care este deschis 4 ore pe zi pentru transporturile TIR. Alte trei puncte de trecere a frontierei – Kuusamon, Sallan și Vartiuksen – vor fi închise până pe 23 decembrie.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut