Acțiunile Italiei și Germaniei împotriva limitelor de tranzit al camioanelor în Austria nu au împiedicat Austria să afirme că dozajul de-a lungul axei Brenner se va menţine și în 2024. Acestea vor fi aplicate timp de 24 de zile în primul semestru al anului viitor.

Protestele tot mai mari ale Italiei și Germaniei și primele intervenții ale Comisiei Europene împotriva limitelor impuse de Austria tranzitului vehiculelor industriale de-a lungul axei Brenner nu par să aibă vreun efect, relatează Trasporto Europa.

La mijlocul lunii august, guvernatorul Tirolului, Anton Mattle, a confirmat că dozarea în Kufstein pentru vehicule va fi implementată și în 2024. În primele șase luni, această măsură va fi impusă pentru 24 de zile. Guvernatorul a confirmat, de asemenea, disponibilitatea de a implementa un sistem digital coordonat de management al traficului cu Bavaria și Tirolul de Sud.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut