Gefco își dezvoltă expertiza pe segmentul de livrare last mile pentru piața de mașini second-hand. Furnizorul de logistică auto a fost contractat de platforma de licitații online Autobid.de pentru transportul mașinilor uzate. Acordul se aplică în mod specific filialei Gefco Moveecar, care va aduce mașinile uzate vândute și cumpărate la licitațiile Autobid.de direct la ușa clientului.

Potrivit Gefco, clienții vor putea evalua costurile și condițiile de transport în timp ce licitația este încă în desfășurare și pot rezerva online transportul. „Suntem foarte entuziasmați de colaborarea cu Autobid.de. Vom oferi partenerului nostru, prin Moveecar, un serviciu cuprinzător, de primă clasă, pentru clienți”, a comentat Frank Erhard, directorul general al GEFCO Germania.

De la începutul pandemiei de Covid-19, capacitatea de a minimiza contactele fizice și de a oferi servicii care protejează integritatea vehiculelor a jucat un rol critic în experiența și încrederea clienților. Pentru a face față acestei provocări, Gefco a oferit „livrare fără contact” (între șofer și clientul final) și a pregătit vehiculele livrate în conformitate cu cele mai recente linii directoare de sănătate și siguranță.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare