Autoritățile statului austriac Tirol au publicat o listă a zilelor din primele șase luni ale anului 2022 când circulația camioanelor în tranzit prin regiune va fi „dozată“. Astfel, potrivit Serviciul de presă al Guvernului Statului Tirol, calendarul restricţiilor de circulaţie a camioanelor la granița din Neu Kufstein cuprinde 21 de date:

– 7 ianuarie;
– 7, 14, 21, 28 februarie;
– 1 şi 7 martie;
– 26 aprilie;
– 23, 24, 25, 27 mai;
– 3, 4, 7, 8, 9, 13, 14, 15, 17 iunie.
Reamintim că în zilele de blocare doar 300 de camioane pe oră care călătoresc din Germania vor avea voie să circule pe autostrada A12 Inntal. Şoferii de camioane trebuie să fie pregătiți pentru ambuteiaje și așteptări lungi.

Reamintim, de asemenea, că, începând cu data de 9 martie 2020, restricţionarea traficului de camioane în Neu Kufstein se realizează cu ajutorul unui sistem automat de dozare a traficului, care include camere video, semafoare și indicatoare.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare