Împreună cu poliția și agenţi de control financiar al muncii ilegale, Oficiul Federal pentru Transportul Mărfurilor (BAG) a descoperit mai multe nereguli în timpul unei inspecții și a aplicat amenzi.

În zilele de 5 și 6 octombrie, Oficiul Federal pentru Transportul Mărfurilor (BAG) a efectuat controale cheie în zona Harz (Germania) privind respectarea reglementărilor de cabotaj și starea tehnică a camioanelor.

Un total de 18 angajați de control din filiala din Erfurt au participat la o campanie de control încrucişat între agenții în Turingia de Nord, Saxonia Inferioară și Saxonia-Anhalt. Inspecțiile BAG au avut loc în nouă puncte de pe şosea.

Potrivit BAG, 50 de vehicule au fost verificate privind respectarea legislaţiei pentru cabotaj, precum și timpii de conducere și de odihnă. Au fost constatate încălcări la 19 vehicule, dar într-un singur caz s-a descoperit o încălcare a regulilor de cabotaj. Potrivit BAG, supraîncărcarea sau deficiențele tehnice au condus la penalităţi impuse de personalul de control, inclusiv interzicerea pentru patru șoferi de a-şi continua călătoria.

Au fost colectate, de asemenea, patru garanții în valoare totală de 2.043,50 euro.

Alte 58 de camioane pentru transport de lemn au fost verificate de polițiști, iar la 35 dintre ele s-au constatat încălcări ale legislaţiei de trafic rutier și ale reglementărilor privind şoferii. În două cazuri,Controlul financiar al muncii nedeclarate a impus investigații suplimentare cu privire la posibile încălcări ale legii salariului minim.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare