Retailerul german de produse pentru bricolaj, Bauhaus, își continuă eforturile de a construi un centru de distribuție separat pentru cumpărăturile online, care să deservească în principal clienții norvegieni. Noul centru de distribuție pentru activitatea de e-commerce se deschide pe partea de nord a oraşului Oslo, iar primul camion ar trebui să plece de acolo cu mărfuri începând cu aprilie 2022.

Bauhaus are o perioadă intensă de deschidere de noi magazine de bricolaj în Norvegia, în Haugesund și Stavanger, iar acum se adaugă şi investiția în noul centru de distribuție deservit de proprii angajați și de propriile camioane, în Oslo. „Facem acest lucru pentru a putea stăpâni întregul lanț până la clienții noștri. În acest fel, nu depindem de nimeni şi nu va fi nimeni altcineva de vină în cazul în care livrările merg vreodată prost. Astfel, ne simţim cel mai în siguranță”, spune Kenneth Litland, CEO Bauhaus Norvegia și Suedia. „Comerțul electronic a crescut cu peste 100% pentru Bauhaus în Norvegia în 2021, așa că acum accentul se pune pe securitatea livrărilor”, a mai precizat acesta.

Aproximativ 15 persoane vor fi angajate la începutul activităţii din Oslo și recrutarea va începe imediat.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare