După cum anunţă autoritățile vamale ale Republicii Belarus, numărul transferurilor efectuate în regiunea vămii Brest a crescut recent cu 30%.

Potrivit Logist.Today, în comunicatul autorităţilor vamale din Belarus, se precizează că, până la 3 iulie, au fost efectuate aproximativ 400 de transferuri pe zi, iar în momentul de față numărul acestora a crescut la 650. Acest lucru se datorează interzicerii circulației remorcilor și semiremorcilor înmatriculate în Polonia pe teritoriul Republicii Belarus și nevoii ca acestea să meargă doar în locuri special concepute pentru transfer/reîncărcare.

În total, pe teritoriul Republicii Belarus, în regiunile de operare a vămilor regionale Brest, Grodno și Vitebsk, există 20 de locuri special amenajate în apropierea graniței, în care se efectuează operațiuni pentru transferul vehiculelor și reîncărcarea mărfurilor. „În prezent, în cinci locuri din regiunea Brest, astfel de operațiuni se desfășoară în relaţie cu 785 de camioane. Sunt disponibile încă 125 de locuri de parcare”, mai precizează Autoritățile vamale ale Republicii Belarus.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut