Consiliului de Miniștri al Republicii Belarus a hotărât reducerea numărului de benzinării în care pot alimenta camioanele înmatriculate în Uniunea Europeană. Decretul va intra în vigoare la 23 aprilie 2023.

Potrivit publicaţiei oficiale de stat, Pravo.by, restricția se aplică benzinăriilor situate lângă punctul de trecere a frontierei Berestovitsa (Bobrovniki), care este în prezent închis. În plus, fiecare benzinărie în care şoferii de camioane europene pot alimenta cu combustibil este asociată unei anumite treceri a frontierei, ceea ce limitează alegerea rutei pentru șoferii care intră pe teritoriul Republicii Belarus.

În plus, după cum aminteşte Logist.Today, preţul combustibilului la benzinăriile în care camioanele din UE au permisiunea de a alimenta este de 1,5 ori mai mare decât la celelalte benzinării din Belarus.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare