În Belarus, prețurile pentru asigurarea mașinilor înmatriculate în țări care nu au un acord de cooperare cu republica vor crește, după cum precizează un anunţ publicat pe website-ul juridic național al Republicii Belarus.

Logist.Today precizează că  Rezoluția nr. 17 a fost adoptată de Consiliul de Miniștri al Republicii Belarus la data de 11 ianuarie 2024. Potrivit modificărilor, pentru camioane contribuția maximă va crește la 723 de euro.

Rezoluţia presupune „modificarea cuantumului primelor pentru asigurarea obligatorie de răspundere civilă a deținătorilor de vehicule la încheierea contractelor de asigurare la frontieră și a contractelor de asigurare autohtonă în legătură cu vehiculele înmatriculate în state cu care Biroul de Asigurări de Transport din Belarus nu a încheiat acorduri de cooperare cu organizațiile autorizate, stabilindu-le acestora în sumele conform cererii.”

Textul integral al documentului și noile tarife pentru primele de asigurare sunt disponibile (în limba rusă) AICI.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut