O etapă importantă în proiectul Oosterweel va fi atinsă între 2 și 4 iunie, anunţă Transportmedia.be, spre ușurarea numeroșilor șoferi de camion care folosesc tunelul Kennedy: noua autostradă de la tunelul Kennedy la Gent va fi dată în folosință. Aceasta completează cea mai mare parte a noului nod.

Deschiderea va necesita închiderea temporară a diferitelor intrări și ieșiri, inclusiv conectarea ieșirii la E34 Zelzate și a ieșirii 6 Linkeroever. Ambele ieșiri existente vor fi închise temporar și redirecționate de sâmbătă seara, 3 iunie, până duminică seara, 4 iunie. Orarul exact este disponibil AICI.

În toamnă vor fi date în folosință şi noua rampă Linkeroever și conexiunea cu E34, de la Zelzate la E17 în direcția Gent. Noua ieșire 6 Linkeroever și ieșirea din tunelul Kennedy către E34 vor fi finalizate în primăvara anului viitor.

Foto: Lantis

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare