Tunelul Kennedy va fi închis în direcția Gent de vineri, 2 decembrie, orele 21:00, până luni, 5 decembrie, orele 05:00. Închiderea este legată de înlocuirea iluminatului tunelului și instalarea de panouri ignifuge.

Se pot aștepta întreruperi serioase de trafic în ambele sensuri:

– În timpul închiderii de weekend, traficul din Gent în direcția Olanda va fi deviat de la E17 prin intersecția Anvers-Vest către E34 și R2. Pe R2, traficul spre nord va fi deviat prin Scheldt și tunelul Liefkenshoek, care va fi temporar gratuit pentru traficul în această direcție. Utilizatorii drumurilor din Flandra de Est și de Vest sunt sfătuiți să evite zona tunelului Kennedy spre Olanda și nodul Anvers-Vest, dacă este posibil, deoarece există șanse mari ca să rămână blocați în trafic.

– Traficul în direcția Gent poate continua pe două benzi înguste prin puțul tunelului în direcția Olanda, provocând blocaje și întârzieri. Prin urmare, șoferii care merg de la est la vest, de exemplu de la Hasselt la Gent, sunt sfătuiți să aleagă traseul prin Bruxelles și să evite șoseaua de centură a Anvers și Kennytunnel spre Gent.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut