La solicitarea orașului Tournai, asociaţia IDETA a construit o nouă parcare securizată pentru camioane în zona industrială Tournai-Ouest 3. Rezervările se pot face prin intermediul aplicației Trucks’nB.

Dezvoltarea de noi activități economice pe zona industrială Tournai-Ouest (cel mai recent exemplu fiind deschiderea noului centru de distribuție Cebeo) provoacă tot mai mult trafic de marfă în Tournai. Potrivit Tranportmedia.be, pentru a aborda problema parcării ilegale și a furtului de mărfuri de pe autostrăzi, orașul Tournai a solicitat companiei intermunicipale IDETA să construiască o parcare securizată pentru camioane la Tournai-Ouest 3.

Parcarea, situată lângă gara Enora, oferă 34 de locuri de parcare și facilități pentru șoferi, inclusiv șase dușuri. Accesul în parcare se face după rezervare prin aplicația Trucks’nB și după verificarea plăcuței de înmatriculare a vehiculului.

FOTO: Ideta.be

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut