Asociația germană de transport şi logistică (BGL), cu sprijinul fabricii de azot SKW Piesteritz, a Grupului Hoyer și a Grupului SVG, asigură aprovizionarea cu AdBlue pentru membrii săi din industria de transport şi logistică.

Pentru aprovizionarea de urgență cu AdBlue a companiilor membre, Asociația Federală BGL a semnat un acord exclusiv cu Grupul SVG, producătorul de AdBlue SKW nitrogenwerke Piesteritz GmbH și Wilhelm Hoyer GmbH & Co. KG. Astfel, asociaţia le oferă companiilor membre acces la un stoc de AdBlue rezervat doar acestora la SKW Piesteritz, pentru a evita o oprire iminentă a vehiculelor în cazul unei deficiențe acute de AdBlue.

„Mulțumim tuturor celor implicați, dar în special SKW Piesteritz GmbH, pentru implementarea rapidă și pragmatică a soluției dezvoltate în comun. Prin acest acord exclusiv, nu protejăm doar companiile noastre membre de imposibilitatea utilizării vehiculelor cauzată de deficiența AdBlue, ci asigurăm şi aprovizionarea populației și economiei”, afirmă purtătorul de cuvânt al consiliului de administrație al BGL, Dirk Engelhardt.

La rândul său, Petr Cingr, președintele Consiliului de Administrație al SKW Piesteritz GmbH, punctează: „Apreciem încrederea acordată de BGL. E important să fim la înălțimea responsabilității pe care o avem în calitate de producător al unui produs relevant pentru sistem. Nimeni nu poate fi interesat de prăbușirea lanțului logistic din Germania din cauza unei deficiențe de AdBlue. De aceea, susținem și eforturile BGL de a organiza o masă rotundă pentru a căuta soluții cu politicienii.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut