Asociația germană BGL și filialele sale regionale au încheiat un acord cu producătorul SKW Piesteritz pentru un contingent AdBlue limitat în termeni de timp și cantitate.

Având în vedere situația tensionată a livrărilor de AdBlue, asociația federală BGL și asociațiile sale regionale doresc să ofere companiilor membre sprijin în cazul unor blocaje acute de aprovizionare. După cum a raportat BGL, a fost încheiat un acord exclusiv cu producătorul SKW Piesteritz pentru un contingent limitat de AdBlue din punct de vedere al timpului și cantității. Contingentul pentru urgențe este disponibil în rezervoare de 1.000 de litri și poate fi comandat de la filialele BGL. Potrivit asociației, această soluție poate contracara o oprire iminentă a vehiculelor din cauza unei lipse acute de AdBlue. „BGL dorește să mulțumească fabricii de azot SKW Piesteritz pentru implementarea pe termen scurt a soluției dezvoltate în comun în aceste vremuri dificile”, a declarat purtătorul de cuvânt al consiliului de administrație al BGL, Dirk Engelhardt.

La sfârșitul anului trecut, BGL convenise deja accesul exclusiv pentru membrii săi la un stoc de AdBlue rezervat doar acestora cu SKW Piesteritz. Compania din Saxonia-Anhalt este unul dintre cei mai importanți producători de îngrășăminte, uree și, de asemenea, AdBlue. Din cauza prețurilor ridicate la gaze, producția s-a oprit câteva săptămâni la sfârșitul verii, înainte ca una dintre fabrici să fie recent repornită încet.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare