Protestele extrem de puternice ale fermierilor paralizează traficul pe drumurile olandeze de câteva săptămâni. Există, de asemenea, situații deosebit de periculoase care amenință direct șoferii și transportatorii. De exemplu, au loc ciocniri cu resturi împrăștiate pe șosea sau sunt incendiate centurile verzi.

Însă procuratura olandeză a intrat în acțiune, intenționând să elimine formele de proteste deosebit de periculoase. Ca urmare, se vor folosi de camerele video care în mod obişnuit sunt folosite pentru monitorizarea traficului, notează 40ton.net.

Introducerea unui astfel de sistem a necesitat o schimbare semnificativă în funcționarea camerelor, precum și cooperarea din partea parchetului, poliției și administrației drumurilor. Până acum, imaginile de la stațiile de monitorizare nu au fost salvate și nu s-au putut procesa, dar acum vor începe să intre într-o bază de date specială, tocmai pentru a-i urmări pe participanții la proteste.

Fermierii olandezi protestează împotriva noilor standarde ecologice care limitează emisiile de gaze cu efect de seră şi care îi obligă să reducă utilizarea îngrășămintelor și să îngreuneze creșterea animalelor.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare