Bridgestone și-a anunțat colaborarea cu Microsoft și utilizarea Microsoft Azure. Scopul acestui parteneriat este de a dezvolta şi sprijini transformarea digitală și portofoliul de soluții durabile al producătorului de anvelope.

Utilizând Microsoft Azure, Bridgestone va putea crea valoare pentru partenerii săi, în special pentru operatorii de flote globale și pentru clienții echipamentelor originale. Prin integrarea analizei avansate a anvelopelor, se poate înțelege mai bine uzura și starea carcasei anvelopelor, maximiza capacitatea de reșapare a anvelopelor și identifica dacă e necesară întreținerea anvelopelor. Ambele companii vor continua să folosească Microsoft Connected Vehicle Platform pentru a analiza în timp real datele anvelopelor ca parte a unui vehicul complet integrat. „Timpul de funcționare, siguranța șoferului și TCO, printre altele, sunt de o importanță capitală pentru flote”, a declarat Paolo Ferrari, Joint Global Chief Operating Officer, Bridgestone Corporation și Președinte și CEO Bridgestone. „Platforma de vehicule conectate ne permite să oferim informații despre aceste domenii și nu numai, utilizând datele direct din anvelopă.”

În plus, Bridgestone va construi noile capabilități cloud cu Azure, care va optimiza și moderniza în continuare business-ul de bază, operațiunile IT și productivitatea companiei. Bridgestone va folosi soluțiile Microsoft pentru a crește eficiența operațională, flexibilitatea și amploarea instrumentelor și platformelor. Astfel, accesibilitatea soluțiilor centrate pe anvelope pentru clienți și eficiența utilizării pot fi îmbunătățite. În același timp, colaborarea este încurajată în întreaga organizație și costurile totale de operare sunt reduse.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare