Bridgestone Corp. își consolidează operațiunile de producție de anvelope reșapate pentru avioane în Asia, fuzionând Bridgestone Aircraft Tire Co. Asia (BAA) din Hong Kong cu subsidiara sa din Chonburi Bridgestone Aircraft Tire Manufacturing Thailand (BAMT).

Producătorul japonez de anvelope a declarat că această mișcare face parte din strategia sa pe termen mediu și lung de a restructura amprenta producției și de a optimiza producția.

Ca parte a mișcării, filiala din Hong Kong își va înceta activitatea până la sfârșitul lunii iunie 2023 și va fi consolidată la BAMT.

Înființată în 1991, Bridgestone Aircraft Tire Co. Asia are 102 angajați și este implicată în vânzarea și producția de anvelope reșapate pentru avioane.

Bridgestone a stabilit operațiunile din Thailanda în Chonburi în 2017, unde are 94 de angajați.

Pe lângă unitatea din Thailanda, potrivit ERJ, Bridgestone operează și o unitate de producție de anvelope pentru avioane în Qingdao, China, o fabrică din Carolina de Nord, SUA și o unitate în Frameries, Belgia.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare