Bright Spaces se lansează pe o nouă verticală din domeniul imobiliar, cu soluția de vizualizare online 3D a spațiilor industriale. Compania de tehnologie lucrează deja cu dezvoltatori din domeniul rezidențial și comercial la nivel european. Intrarea în sectorul logistic reprezintă un pas important în digitalizarea proceselor comerciale imobiliare și în standardizarea prezentării în 3D a tuturor tipurilor de spații.

ELI Parks, care activează pe piața logistică și industrială din România, este primul partener pentru care este implementată această platformă. Dezvoltatorul oferă o rețea extinsă de parcuri industriale de clasă A în 5 orașe din România și pachete complete de servicii de producție și depozitare. Inovația și adoptarea unor practici de lucru sustenabile și eficiente fac parte din principiile ELI Parks, ceea ce a determinat dezvoltatorul să digitalizeze procesele de prezentare a spațiilor sale.

Potențialii clienți ai parcurilor ELI Parks din București, Ploiești, Bacău, Iași și Oradea pot explora acum toate proiectele și caracteristicile acestora online, în 3D. Platforma este ușor de accesat de pe orice dispozitiv conectat la internet, și include și informații despre locație, accesibilitate, specificații tehnice standard și vizualizare 3D în detaliu a proiectelor.

Implementarea unei astfel de soluții nu necesită prezența fizică a arhitecților sau specialiștilor Bright Spaces, care au nevoie doar de informații deja existente din procesul de proiectare și construcție a spațiilor respective. “ELI Parks rămâne un pionier al inovației în domeniul logistic și industrial. Parteneriatul cu Bright Spaces este un pas semnificativ către digitalizarea proceselor companiei, aducând o nouă dimensiune în prezentarea spațiilor. Inovăm pentru a oferi clienților o experiență avansată și pentru a consolida poziția noastră în piața logistică din România”, spune Andrei Jerca, Managing Director ELI Parks.

Bogdan Nicoară, CEO & Co-fondator Bright Spaces, completează: “Suntem într-o evoluție constantă a produsului, pe care îl adaptăm pentru fiecare verticală a domeniului imobiliar. Vedem o creștere a pieței logistice și credem că o abordare digitală ușor de implementat și folosit va fi nelipsită din strategia oricărui jucător puternic, precum ELI Parks. Începem anul cu un proiect important pentru noi și parteneri și plănuim să ne extindem portofoliul de clienți din acest sector, atât la nivel național, cât și global.”

Folosirea tehnologiei Bright Spaces permite prezentarea atât a proiectelor finalizate, cât și a celor în fază de proiectare sau construcție, cu toate beneficiile aferente. Procesele de închiriere și promovare a spațiilor sunt simplificate prin digitalizare, iar clienții pot lua decizii mai rapide, informate și independente de locația în care se află, toate detaliile fiind disponibile la un click distanță.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut