Retailerul grec de jucării Jumbo a anunţat că vânzările sale din Bulgaria au crescut cu 17% în 2022, depășind creșterea medie de 14% în cadrul grupului anul trecut.

Numai în decembrie, vânzările din Bulgaria au crescut cu 45% față de luna similară a anului anterior, comparativ cu o creștere de 22% a vânzărilor globale ale grupului pentru luna respectivă, a spus Jumbo într-un comunicat de presă, citat de SeeNews.

La sfârșitul lui 2022, retailerul avea nouă magazine în Bulgaria dintr-un total de 83 de magazine, inclusiv în Grecia, Cipru și România. Anul acesta, Jumbo intenționează să lanseze două hiper-magazine și vânzări online în România, precum și un hiper-magazin în Cipru.

Retailul grec a mai spus că îşi doreşte să păstreze în continuare aceeași tendinţă pozitivă, menținându-și, în paralel, obiectivele politicii de investiții și dividende.

Jumbo va publica planurile şi proiectele de vânzări pentru 2023 până la sfârșitul lunii aprilie.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 4 – octombrie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare