123cargo/BursaTransport anunţă lansarea site-ului ProFxUser, pentru certificarea utilizatorilor profesionişti ai burselor de transport. Site-ul se adresează persoanelor fizice ce activează în domeniul transportului şi folosesc o bursă de transport, oferindu-le doritorilor o testare online şi în timp real a cunoştinţelor din transport de marfă, burse de transport, convenţii internaţionale, activitatea curentă a firmelor de transport sau expediţie.

Testul, care se desfăşoară online şi contratimp, constă din 20 de întrebări selectate automat dintr-o colecţie pregătită în acest scop de întrebări şi răspunsuri. În urma susţinerii cu succes a testului, se poate obţine Certificatul ProFxUser, menit să confirme că titularul a absolvit testul. Pentru utilizatorii 123cargo/BursaTransport, este posibilă asocierea contului de utilizator cu certificatul obţinut, asociere vizibilă celorlalţi utilizatori.

Ideea şi realizarea acestui site vin din experienţa de administrare a BurseiTransport de-a lungul a peste 20 de ani, precum şi din experienţa de 15 ani în transport şi expediţie.

Testarea şi obtinerea certificatului www.profxuser.com sunt gratuite.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare