În contextul conflictului actual, grupul internaţional Alpega, care include şi bursele de transport 123cargo / BursaTransport, Teleroute si Wtransnet, contribuie la sprijinirea transportului umanitar şi demarează proiectul #OnTheRoadForUkraine.

Alpega pune la dispoziţie întreaga reţea de transport, astfel încât toţi cei care au nevoie de transport pentru a trimite ajutoare umanitare în Europa pot fi sprijiniţi în găsirea unui transportator potrivit, fără să fie necesar să-şi facă un cont pe platformă. „Dacă sunteţi transportator, alăturaţi-vă iniţiativei #OnTheRoadForUkraine, oferindu-vă disponibilitatea camionului de a transporta bunuri umanitare în toată Europa”, se arată în comunicatul emis de BursaTransport.

În plus, BursaTransport / 123cargo a suspendat, pe termen nedeterminat, conturile companiilor ruseşti înscrise pe platformă. De asemenea, până la finalizarea conflictului, nu vor mai putea fi postate sau consultate mărfuri care au ca punct de plecare / sosire Rusia sau Belarus, iar înscrierea unor companii noi din cele două ţări nu va mai fi posibilă. „Înţelegem impactul pe care conflictul actual îl are asupra mediului de afaceri şi ne alăturăm acţiunilor ce au ca scop încheierea acestui conflict”, se arată în comunicat.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare