Pe 29 septembrie 2023, BusinessMark vă invită la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, unde va avea loc o nouă ediție a conferinței „reTAG – a retail, FMCG & e-commerce conference for the modern world”, eveniment ce va privi spre evoluția business-urilor din sectoarele de retail și FMCG, abordând provocările și oportunitățile din 2023, precum și strategiile de diferențiere într-un mediu economic complex.

Vor fi abordate subiecte precum adaptarea la inflația record, costurile ridicate și schimbările legislative și se va discuta despre optimizarea procesului de livrare în era așteptărilor same-day și next-day. De asemenea, vor fi analizate soluțiile pentru optimizarea last-mile delivery, variantele multiple de livrare, gestionarea retururilor, tendințele în plățile digitale, influența Internet of Packaging asupra reducerii risipei, aspectele fiscale și noutățile legislative, sustenabilitatea și ESG, îngustarea marketplace-urilor, crearea mixului de canale potrivit pentru a eficientiza comunicarea cu clienții, satisfacerea așteptărilor pentru rapiditate, conveniență și personalizare, utilizarea datelor pentru personalizarea experienței clienților, crearea de experiențe memorabile în magazine, integrarea tehnologiilor digitale în magazine, evoluția comerțului pe rețelele sociale și comportamentul clienților în mediul online.

Conferința va fi moderată de Ioana Grigore, Antreprenor, Mentor, Coach, Expert în e-commerce, și de Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark și va include sesiuni de prezentări și un panel, la care vor participa:

 • Mihai Pătrașcu, Chief Executive Officer, evoMAG.ro
 • Mircea Varga, Chairman of the Board, Teilor Holding, Independent Board Member, Safetech Innovations & Perla Harghitei
 • Delia Dinu, Chief Operations Officer, Sezamo
 • Marius Grigore, General Manager Romania & Moldova, Red Bull
 • Eduard Alexianu, Commercial Director, Merlin’s Beverages
 • Alin Vlad, Ecommerce Director, Otter
 • Cosmin Stan, Portfolio Development Lead, Coca-Cola HBC Romania
 • Teodora Mărăcineanu, Marketing Director, Electrolux Romania
 • Oana Varian, Managing Associate, Artenie, Secrieru & Partners
 • Mădălina Diaconu, Director de Marketing, Grupul B&B Collection
 • Traian Năstase, Managing Partener, iSense Solutions

Evenimentul „reTAG – a retail, FMCG & e-commerce conference for the modern world” este destinat managerilor generali, managerilor de dezvoltare a afacerilor, directorilor de operațiuni, managerilor de achiziții, directorilor de distribuție, directorilor comerciali, managerilor de marcă, directorilor de marketing și vânzări, managerilor de dezvoltare a clienților, managerilor online și digital, managerilor de marketing de tip trade, antreprenorilor și a tuturor celor interesați de industria de retail și FMCG.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la eveniment, puteţi intra AICI sau puteţi scrie la adresa office@business-mark.ro. Grupurile beneficiază de reduceri: 10% la achiziția a 2 bilete, 15% la achiziția a 3 bilete și 20% reducere la achiziția a peste 4 bilete.

De asemenea, ne puteţi contacta la office@logisticpost.ro, iar noi vă putem furniza un cod de reducere pentru participarea la această conferinţă.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut