C.H. Robinson Worldwide Inc. a concediat aproximativ 650 de angajați săptămâna trecută, a confirmat compania pentru Freight Waves.

Mișcarea vine la o săptămână după ce compania cu sediul în Minnesota, care are aproape 17.000 de angajați, a raportat rezultate mai slabe decât se aștepta în trimestrul al treilea (vezi AICI) și a sugerat nevoia de reduceri iminente ale costurilor cu forța de muncă pentru a combate impactul încetinirii cererii și al creșterii costurilor. „Ne-am devansat în ceea ce privește numărul de angajați. Nu ne așteptam ca piețele de transport de marfă să se răcească atât de repede”, a declarat Bob Biesterfeld, președintele și CEO-ul Robinson. Acesta a menţionat că nu a estimat că piața spot și ratele contractuale se vor dezumfla considerabil. „Suntem în poziţia de a reduce structura noastră globală de costuri. Ca urmare, eliminăm unele posturi. Acestea nu sunt decizii ușoare, deoarece recunoaștem contribuția semnificativă a angajaților afectați. Am încercat să abordăm acest lucru cu cât mai mult respect și empatie pentru foștii noștri colegi și oferindu-le asistență pentru tranziție.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut