Girteka a urmărit în ultimii ani o creștere uriașă și foarte rapidă. Pe acest fundal, gigantul lituanian anunţă acum că a decis să reducă puțin numărul angajaţilor, pentru eficientizarea costurilor.

Potrivit 40ton.net, planurile companiei vizează în principal personalul din birouri. Ca urmare a reorganizării interne a întregului grup, care acoperă un număr de operațiuni, se preconizează o reducere a personalului din birouri cu aproximativ 5-10%, ceea ce poate însemna chiar și o schimbare de trei cifre. Cu toate acestea, nu sunt de așteptat modificări în ceea ce priveşte angajarea șoferilor și a mecanicilor. Prin urmare, flota fie va rămâne la nivelul actual de aproximativ 10.000 de unităţi, fie ar putea să crească.

Girteka își justifică decizia prin „schimbarea condițiilor de piață”. Ea vorbește, de asemenea, și despre „creșterea eficienței costurilor”. De fapt, gigantul vrea răspundă astfel la actuala criză a transporturilor.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut