Începând de duminică, 1 august 2021, ora 23.00, calea ferată Brenner va fi închisă circulației trenurilor pe partea italiană, de la frontieră până la Fortezza, până luni, 9 august, la ora 4.00. Această măsură luată pentru a efectua „lucrări importante de întreținere a infrastructurii“ va afecta întregul trafic feroviar de călători și mărfuri.

Legat de traficul feroviar de mărfuri, trenurile combinate RO-LA care circulă între Trento și Wörgl (și invers) vor fi anulate, fără înlocuire, de la 1 la 22 august. Ultimul convoi va pleca de la Trento la ora 20.50 pe 30 iulie și de la Wörgl la 17.15 în aceeași zi. Primul tren după întrerupere va pleca din Trento la ora 20.50 pe 24 august și de la Wörgl la 17.15 pe 23 august. Vehiculele comerciale pot fi încărcate în trenuri pe secțiunea austriacă de la Wörgl la stația Brenner și invers, în conformitate cu orarele obișnuite.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare