În Franţa, un ordin care a ridicat interdicțiile de circulație pentru vehiculele de peste 7,5 t pe 14 iulie este valabil acum și pentru sărbătoarea legală din 15 august 2022. Decretul din 11 iulie 2022, de ridicare a interdicției de circulație a anumitor tipuri de vehicule de transport de mărfuri în zilele de 14 iulie și 15 august 2022, este semnat de directorul de Mobilitate Rutieră din cadrul Ministerului Tranziției Energetice din Franţa.

Acesta precizează că interdicțiile de circulație prevăzute la articolele 1 și 3 din decretul din 16 aprilie 2021 sunt ridicate pentru vehiculele care transportă exclusiv produse alimentare (hrană pentru oameni şi animale), produse de igienă şi farmacie, de la locurile lor de depozitare până la locurile de comercializare, în limita regiunii de plecare a mărfurilor și a departamentelor limită ale acesteia, luni, 15 august 2022, de la miezul nopții până la ora 14.00. Returul pe gol al acestor vehicule este autorizat în regiunea de plecare a mărfurilor și departamentele limitrofe acesteia, pentru a permite întoarcerea conducătorilor auto la baza lor. Este exclusă aprovizionarea depozitelor.

Ordinul francez este publicat AICI.

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare