TVM, o companie de asigurări din Benelux a propus dezvoltarea unor polițe de asigurări potrivite pentru specificul motoarelor electrice. Aceasta a introdus deja o variantă specială pentru cei care dețin camioane electrice pe piețele din Olanda și Belgia.

Noua asigurare protejează proprietarii de pierderea sau deteriorarea elementelor specifice care nu se regăsesc la vehiculele cu motoare diesel, cum ar fi cablul de încărcare sau bateriile de tracțiune. Polița permite, de asemenea, asigurarea unor fonduri din subvențiile de stat pentru achiziția de vehicule electrice.

Deși încă nu s-a precizat care va fi costul unei asemenea asigurări, având în vedere diferența de trei sau chiar patru ori mai mare a valorii acestor vehicule față de cele tradiționale, este posibil ca și costul asigurărilor speciale să fie mai mare.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut