Potrivit celor mai recente modificări aduse legislaţiei, cu implementare începând de luna trecută, camioanele și autobuzele străine nu vor mai putea părăsi Rusia până când proprietarii lor nu vor plăti toate amenzile, arată rbg24.ru.

Aceste măsuri sunt conforme legii  privind controlul statului asupra implementării transportului rutier internațional și răspunderii pentru încălcarea ordinii acesteia. „La părăsirea teritoriului Federației Ruse prin orice punct de control, dacă un vehicul aparținând unui transportator străin este vizat de o amendă administrativă pentru încălcarea legislaţiei naţionale de transport, acesta va putea fi lăsat să treacă numai după achitarea penalităţii respective“, spune legea.

Dacă transportatorul nu are timp să plătească penalizarea în timpul procedurii de control vamal, va trebui să tragă vehiculul departe de punctul de control.

Aceste măsuri se vor aplica și la intrarea pe teritoriul Federației Ruse.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut