Expeditorul austriac de marfă, Cargo-Partner, și-a extins rețeaua în Grecia cu 500 km mai la sud. La șase luni după ce compania și-a câștigat prima poziție cu un birou în Salonic, un al doilea sediu a fost deschis în portul Pireu, lângă Atena. Noua filială din cel mai mare port maritim al Greciei completează rețeaua extinsă din Europa de Sud-Est și oferă soluții door-to-door pe mare, aer și şosea. Locația strategică a portului îi permite expeditorului să realizeze timpi de tranzit mai rapizi pentru transporturile din și către Balcani.

În Pireu, echipa Cargo-Partner oferă servicii complete de transport maritim, aerian și rutier, cu accent special pe soluțiile FCL și LCL prin transport maritim. „Pireu este un centru al comerțului internațional, fiind poarta de acces către capitala Atena. Extinderea prezenței noastre la Pireu a fost un pas logic în strategia noastră de creștere”, a declarat Kostas Polatidis, Managing Director al Cargo-Partner Grecia.

Noul birou din Pireu face parte din expansiunea strategică a companiei în Europa de Sud-Est. În martie 2021, furnizorul de logistică și-a deschis primul birou în Macedonia de Nord, urmat de primul birou grecesc la Salonic în octombrie 2021. Prezența în Pireu îi permite companiei Cargo-Partner procesarea mai rapidă a transporturilor de import și conectarea la reţeaua sa europeană.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare