În ultimele luni, cargo-partner a deschis noi birouri și depozite în locații cheie din China, continuându-și traiectoria de creștere pe termen lung în puternica economie asiatică. Printre punctele importante se numără un Centru de competență în domeniul farmaceutic și asistență medicală în Shanghai, un depozit în sud, în Guangzhou, și noi birouri în est, în Nanjing, și în Chongqing – în centrul Chinei.

Compania cargo-partner, cu sediul în Austria, a deschis birouri și centre logistice suplimentare în China în ultimele trei luni.

În Shanghai, Cargo-Partner operează acum un centru de competență pentru produse farmaceutice și asistență medicală. Acesta servește ca hub operațional pentru companiile exportatoare și importatoare care necesită soluții de transport conforme cu PIB-ul pentru medicamente. Aici, cargo-partner oferă servicii de transport aerian și maritim cu temperatură controlată, precum și servicii de transport rutier cu temperatură controlată pe primul și ultimul kilometru.

În Guangzhou, compania a pus în funcțiune un depozit suplimentar, mărindu-și spațiul de depozitare în China la un total de 22.000 m2. De asemenea, s-a mutat într-o nouă clădire de birouri în Chongquin din centrul Chinei și și-a extins rețeaua locală cu un nou birou de vânzări în Nanjing.

Luca Ferrara, CEO al cargo-partner, a comentat: „Fiind o piață dinamică și în evoluție rapidă, China prezintă oportunități imense pentru cargo-partner. Noul centru farmaceutic din Shanghai, noul depozit din Guangzhou și birourile din Chongqing și Nanjing sunt piese importante de puzzle în rețeaua noastră în continuă creștere din China. Decizia strategică de a stabili o prezență puternică în toată China se aliniază perfect cu obiectivele pe termen lung de a ne îmbunătăți eficiența operațională, de a promova relații mai profunde cu partenerii și clienții locali și de a debloca noi oportunități de creștere continuă în viitor.”

cargo-partner are o prezență locală în China din 2004 și în prezent are 380 de angajați în 16 locații din țară.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut