Cargo-Partner își continuă expansiunea în sud-estul Europei prin deschiderea unui birou operativ în Skopje, Macedonia de Nord. Astfel, compania îşi va completa hub-urile existente în Serbia și Bulgaria, unde compania este prezentă din 2004, respectiv 2003.

În 2018, Cargo-Partner a inaugurat un centru de logistică pentru e-commerce cu spaţii pentru 22.000 de paleți în Sofia și un depozit de 8.000 mp în Belgrad. Plecările regulate de camioane fac legătura între aceste țări și rețeaua de distribuție a Cargo-Partner din Europa Centrală și de Est. Pentru serviciile de transport maritim, filiala de la Skopje accelerează accesul la Salonic, în Grecia.

Stefan Krauter, CEO al Cargo-Partner spune: „Având în vedere cererea tot mai mare pentru serviciile noastre din regiune, înființarea unui sediu în Skopje a fost pasul logic în strategia de creștere a companiei noastre.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare