Compania cargo-partner și-a extins din nou gama de soluții de transport maritim în regim de grupaj, LCL, introducând noi servicii săptămânale din China și India până la Rotterdam, pentru a deservi diverse destinații din Europa de Vest.

Piața de logistică din nordul Europei este încă tensionată, cu supraîncărcări și probleme în porturi și facilități logistice. Pentru a oferi clienților săi mai multă flexibilitate, cargo-partner și-a extins gama de servicii în regiune și a introdus noi servicii LCL săptămânale de la hub-urile asiatice Shanghai, Shenzhen și Nhava Sheva către Europa de Vest, prin portul Rotterdam. Noile servicii permit o planificare mai flexibilă și economii de timp în comparație cu transportul prin principalele porturi germane. „Mulți dintre clienții noștri se află în prezent sub presiunea costurilor și caută o soluție fiabilă pentru transporturile de import din Asia, în special pentru destinațiile din Europa de Vest, unde concurența este acerbă”, spune Felix Miletich, Director Corporate Product Management cargo-partner Sea Cargo LCL. „Cu serviciile LCL prin Rotterdam, putem oferi o alternativă stabilă la porturile aglomerate din Europa de Nord și putem realiza sinergii de last mile pentru transporturile din diferite țări de origine”.

Deși serviciul se adresează în primul rând țărilor din Europa de Vest, precum Germania, Belgia, Suedia, Marea Britanie, Irlanda și Spania, acesta poate fişi o alternativă pentru țările din Europa Centrală precum Austria, Italia, Slovenia, Slovacia, Ungaria și Cehia.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare