Pentru a satisface nevoile clienților săi din Europa de Vest, cargo-partner va deschide prima sucursală în Spania pe 1 septembrie 2022. Oriol Asturgo, Managing Director al cargo-partner Spania, explică: „Decizia de a deschide un birou în Barcelona a fost determinată de cererea clienților noștri din regiune. Filiala noastră din această locație ne permite să beneficiem de rețeaua existentă în Europa și să sprijinim întregul grup de companii cu servicii extinse de transport și logistică.”

Noul birou din Barcelona aduce cargo-partner mai aproape de clienții săi din Spania, una dintre cele mai mari economii din UE. Spania ocupă locul 6 în rândul țărilor UE în ceea ce privește PIB, segmentul de logistică reprezentând 10% din PIB. Locația oferă conexiuni ideale către toate centrele logistice majore din Spania, inclusiv porturile din Barcelona, Valencia și Algeciras, aeroporturile din Barcelona și Madrid și principalele noduri de transport rutier din Barcelona, Madrid, La Jonquera, Irún și Zaragoza. În acest fel, cargo-partner este poziționat ideal pentru a servi clienții din industria auto, alimentară, retail și alte industrii. „Biroul din Barcelona completează rețeaua din Europa de Vest și ne permite să valorificăm sinergiile cu celelalte locații ale noastre din regiune pentru a obține timpi mai buni de tranzit în transportul rutier. În plus, vom folosi Spania ca hub pentru transportul aerian și maritim pentru a accelera expedierile din Europa către America”, explică Oriol Asturgo.

Echipa de la Barcelona este formată în prezent din 6 persoane, dar e de așteptat să crească la 14 până la sfârșitul anului.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 4 – octombrie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare