La numai un an de la stabilirea unui joint venture cu Aztek International Freight, cargo-partner achiziționează acțiunile rămase, urmând să integreze complet compania parteneră în structura sa de grup. Cu acest pas, cargo-partner adaugă două birouri suplimentare în East London și Bradford la locația sa existentă în Manchester, extinzându-și astfel rețeaua.

La puțin peste un an după ce şi-a început operațiunile în Marea Britanie cu un prim birou în Manchester, cargo-partner finalizează acum achiziția Aztek International. Această mișcare face ca echipa din Marea Britanie să crească de la 13 la 55 de angajați în trei locații.

Stefan Krauter, CEO cargo-partner, explică raționamentul strategic: „Lucrăm cu Aztek de 15 ani și ne-am sprijinit reciproc în creșterea și dezvoltarea afacerii încă de la început. Această achiziție se va adăuga semnificativ la portofoliul nostru de servicii existent în Marea Britanie. În plus, echipa extinsă va continua să sprijine clienții în menținerea lanțurilor lor de aprovizionare în întreaga Europă și în gestionarea cerințelor vamale complexe ale Brexit.”

Pe lângă sprijinirea clienților cu procedurile vamale post-Brexit, furnizorul de servicii de logistică s-a concentrat pe soluții expres pentru transporturi deosebit critice. De la deschiderea biroului, echipa cargo-partener a gestionat cu succes numeroase transporturi aeriene de urgență pentru clienți din industria auto, aerospațială, asistență medicală, retail și bunuri de larg consum.

Furnizorul austriac de servicii logistice are în mod tradițional o prezență puternică în Europa Centrală și de Est, dar a făcut recent investiții semnificative pentru a-și extinde prezența și în Europa de Vest. Pe lângă sucursalele din Germania și Benelux, unde activează de 20 de ani, cargo-partner și-a extins recent rețeaua cu Irlanda, Italia, Spania, Suedia și Marea Britanie. Consolidarea în continuare a prezenței în Regatul Unit este o piesă cheie în gândirea strategică a companiei pentru Europa de Vest, în 2022 și nu numai.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare