cargo-partner își extinde capacitățile de depozitare în Marea Britanie și Irlanda cu patru noi facilități. Lucrând alături de parteneri logistici cheie, cargo-partner poate pune la dispoziţie acum spații de depozitare vaste în Dundalk și Ashbourne în Irlanda, și alte spații de depozitare în Lichfield și Doncaster în Marea Britanie.

Aceste patru noi spaţii de depozitare sunt poziționate în și aproape de noduri cheie de transport, cu conexiuni strategice cu aeroporturi, porturi, rețele feroviare și rutiere, a spus cargo-partner. Fiecare unitate oferă zone dedicate pentru rafturi de paleți, zone generale de ridicare/ambalare a comenzilor și depozitare pe termen scurt și lung.

Furnizorul de logistică a spus că poate oferi clienților soluții complet integrate în combinație cu rețeaua sa extinsă la nivel mondial și cu serviciile aeriene, maritime și rutiere.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare