De la începutul lunii noiembrie, Yannick Mooijman preia funcţia de CEO în cadrul companiei de curierat Cargus de la Olivier Van Houtte. Pe lângă cei peste 25 de ani în marketing, vânzări, fuziuni și achiziții, strategie și inovații în companii multinaționale din Europa, Orientul Mijlociu și SUA, noul CEO Cargus are experienţă şi în industria de curierat, conducând, din poziția de Director General al companiei UPS, activitățile de business din Ungaria, Grecia, România și Slovenia.

Yannick Mooijman preia funcția de CEO de la Olivier Van Houtte, care a pus bazele următorilor pași în dezvoltarea companiei. În timpul mandatului lui Van Houtte, Cargus a accelerat extinderea rețelei Out of Home (OOH) și a lansat rețeaua de lockere Cargus Ship&GO. „Ne exprimăm aprecierea și recunoștința față de Olivier Van Houtte pentru modul în care a dezvoltat business-ul Cargus, abordarea orientată spre oameni și energia investită în accelerarea transformării Cargus ca primă opțiune de livrare pentru clienți. Suntem încrezători că Yannick are toată expertiza și experiența necesară pentru a face din Cargus o companie agilă și pregătită pentru expansiunea locală și internațională”, a declarat Consiliul de Administrație Cargus.

„Sunt onorat de oportunitate și aștept cu nerăbdare să împărtășesc expertiza și experiența mea pentru a susține evoluția companiei. Am găsit aici o echipă de profesioniști alături de care vreau să continui să consolidez poziția Cargus de lider în soluții inovatoare, orientate către client și să contribui la extinderea companiei la nivel local și internațional. Activăm pe o piață dinamică și e important să rămânem relevanți, prin agilitate și răspuns rapid și eficient la nevoile clienților noștri”, a declarat noul CEO.

Olandezul Yannick Mooijman deține un master în afaceri la Universitatea din Groningen și a participat la diverse programe de formare executivă la Harvard și Insead. Este pasionat de strategiile centrate pe client, care permit organizațiilor să construiască și să valorifice un avantaj competitiv bazat pe o ofertă puternică de servicii, experiența clienților și modul agil de operare.

Investițiile și eforturile Cargus din ultimii ani au dus la obținerea celei mai bune rate de livrare de pe piața din România: 98% din totalul livrărilor Cargus ajung la destinatari în prima zi după preluare.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut