Dezvoltatorul și administratorul de spații industriale și logistice, CTP, extinde colaborarea cu Cargus în CTPark Oradea Cargo Terminal. Compania de curierat, deja prezentă în portofoliul CTP, este prima care semnează un contract de închiriere, pentru o suprafață de 3.400 m2, în singurul parc industrial din România care are un terminal cargo aerian.

CTPark Oradea Cargo Terminal este construit pe un teren cu o suprafață de 14,4 hectare și beneficiază de conexiune directă cu Aeroportul Oradea. Proiectul include elementele de infrastructură specifice, cum ar fi platforma de garare a avioanelor sau calea de rulare, care fac legătura dintre platforma de staționare a aeronavelor și pista aeroportului. „CTPark Oradea Cargo Terminal este un proiect complex de infrastructură, care implică lucrări speciale. Interesul potențialilor rezidenți ai parcului a fost extrem de mare încă de la debutul proiectului și ne bucurăm să putem anunța și primirea în spațiu a primului chiriaș. Cargus este unul dintre partenerii noștri strategici, alături de care ajungem, astfel, la o suprafață închiriată de aproape 18.000 m2 în București, Timișoara și Oradea”, a declarat Andrei Koszti, Regional Commercial Manager, CTP România.

Cargus a inaugurat recent și un depozit de 11.000 m2 în CTPark Bucharest, iar acum, își extinde amprenta și planifică deschiderea unor noi spații în parcul din Oradea. Mai mult, depozitul din Oradea este relevant nu doar pentru dezvoltarea locală a companiei de curierat, cât și pentru cea internațională. „Continuăm investițiile și planurile noastre de creștere. Odată cu dezvoltarea rețelei de livrare out of home și inaugurarea noului depozit de lângă București, ne-am dorit să beneficiem de toate avantajele pe care le oferă accesul la un terminal cargo de ultimă generație. Accesul facil la aeroportul din nord-vestul țării ne va permite să continuăm optimizarea operațiunilor noastre logistice și să extindem dezvoltarea companiei la nivel internațional – Oradea va fi un hub important pentru segmentul cross-border. Suntem încântați că vom dezvolta acest proiect alături de echipa CTP”, a declarat Olivier Van Houtte, CEO Cargus.

CTP mai deține în județul Bihor alte două parcuri industriale, CTPark Oradea North și CTPark Salonta.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare