Carrefour deschide primul hipermarket din România cu un sistem de self check-out. Acesta este și primul hipermarket din Sfântu Gheorghe, amplasat în incinta noului centru comercial Sepsi Value Center.
În noul hipermarket, clienții au posibilitatea ca, prin cele 16 case 100% Self Checkout, să-și achite singuri produsele cumpărate, scurtând astfel timpii de așteptare.

Un concept inovator

În plus, prin opțiunea Scan & Pay din aplicația Carrefour, consumatorii pot scana și plăti produsele pe măsură ce le adaugă în coșul de cumpărături. „Prin deschiderea primului hipermarket Carrefour din Sfântu Gheorghe și din județul Covasna, ne apropiem mai mult de comunitatea locală. Primul hipermarket Carrefour din Sfântu Gheorghe marchează o premieră națională prin dotarea cu case self check-out complet autonome ce oferă consumatorilor posibilitatea de a-și plăti singuri produsele și de a eficientiza sesiunea de cumpărături. Magazinul aduce sub același acoperiș producători locali cunoscuți și apreciați, păstrători ai tradițiilor alături de care propunem locuitorilor orașului produse de calitate mult îndrăgite. De asemenea, prezentăm pentru prima dată în Carrefour un concept nou de shop in shop care cuprinde produse de necesitate în gospodărie, la prețuri extrem de atractive”, a declarat Marius Munteanu, director Hipermarket Carrefour, Sfântu Gheorghe.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare