Carrier Transicold a lansat o platformă telematică pentru clienții săi, susținând că le va oferi o conectivitate îmbunătățită pe tot parcursul lanțului de frig. Compania a declarat că Lynx Fleet va contribui la reducerea pierderilor de alimente, la scăderea amprentelor de carbon operaționale și la îmbunătățirea eficienței.
Aplicația oferă informații printr-un flux de date centralizat, îmbunătățind vizibilitatea asupra produselor transportate pentru proprietarii de active, producătorii, șoferii și administratorii de flote.
Emmanuel Langevin, service director la Carrier Transicold, a declarat: „Luarea mai rapidă a unor decizii bazate pe date, le va permite clienților noștri să livreze un lanț de frig mai sănătos, mai sigur și mai durabil. Lynx Fleet deblochează puterea Big Data, care va fi cheia pentru o funcționare mai eficientă și mai durabilă a industriei noastre.”
Platforma telematică sugerează, de asemenea, întreținerea proactivă, despre care Carrier a spus că ar ajuta operatorii să maximizeze timpul de funcționare și să reducă reparațiile neașteptate. „Zgomotul, emisiile de CO2 și de particule trebuie reduse, pentru a respecta reglementările de mediu consolidate”, a declarat Victor Calvo, președintele Carrier Transicold.
„Asfel, industria se va îndepărta de combustibilii fosili tradiționali şi se va îndrepta către surse alternative de energie.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare