Garda Financiară din Catania (Italia) a confiscat peste 3.000 de litri de motorină găsiţi într-un depozit presupus a fi ilegal, situat în interiorul unei companii de logistică din zona industrială a orașului sicilian.

După cum relatează Trasporto Europa, pe 22 aprilie, Garda Financiară din Catania a confiscat peste 3.000 de litri de motorină aflaţi într-un depozit considerat ilegal, din incinta unei companii de logistică. În timpul unui control inspectorii au identificat un rezervor ascuns în interiorul unui container. Acesta era echipat cu o duză și un contor de litri, ceea ce sugerează că ar putea fi folosit pentru realimentarea ilegală a vehiculelor.

Reprezentantul companiei a fost trimis la Parchetul din Catania. Plângerea vizează sustragerea de la plata accizelor la produsele energetice, precum și încălcarea reglementărilor de incendiu.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut