Consultantul imobiliar CBRE a consiliat Beiersdorf România în procesul de selecție și închiriere a spațiului dedicat noului birou, cât și a celei mai potrivite clădiri pentru o companie axată pe sustenabilitate. Producătorul german de cosmetice, care deţine şi marca Nivea, își mută biroul într-o clădire nouă de clasă A, D’OR, dezvoltată de Primavera Development.

Pentru Beiersdorf aceasta este prima relocare din 2001 şi are ca scop punerea la dispoziţia angajaților de noi facilități, proximitatea unei stațiii de metrou, dar și îmbunătățirea experienţei la locul de muncă prin crearea unui spațiu cu zone colaborative, mai puțin formale. „Suntem încântați să ne mutăm în inima Bucureștiului. Fiind o companie orientată către consumatori este important să luăm îndeaproape pulsul orașului și să oferim echipelor un mediu de lucru modern. În plus, sustenabilitatea este o prioritate pentru Beiersdorf atât la nivel global, cât și în România, astfel că a fost esențial să selectăm o clădire precum D’OR Offices”, a declarat Martin Stoebe, Country Manager Beiersdorf România, Bulgaria și Moldova.

Clădirea de birouri D’OR, dezvoltată de Primavera Development integrează și funcționalitatea prin conservarea vilei istorice existente, oferind în același timp flexibilitate în spațiile de lucru și sustenabilitate. Clădirea cuprinde aproximativ 6.000 m2 de birouri de clasa A pe opt nivele. „Cu fiecare clădire nouă pe care o dezvoltăm, ne creștem standardele și ne întărim angajamentele față de mediu. Iar noii chiriași împărtășesc aceleași valori și apreciază pe deplin toate facilitățile oferite de clădirile din portofoliul nostru”, a adăugat Clara Belizarie, Business Development Manager la Primavera Development.

Primavera Development a fost fondată în 2007 în urma construcției proiectului de birouri S-Park. „În ultimul timp, observăm o tendință ascendentă în rândul companiilor de a acorda prioritate îmbunătățirii experienței angajaților. În timp ce locația și accesibilitatea continuă să fie cei mai importanți factori, companiile recunosc din ce în ce mai mult valoarea adăugată a furnizării de facilități și design modern, a locului de muncă inspirațional, dar sunt atente și la utilizarea eficientă a spațiului. Cu aceste repere strategice în minte, ne-am concentrat alături de Beiersdorf să găsim acel spațiu care să bifeze toate aspectele din noua politică de muncă în format hibrid a companiei”, a declarat Vlad Damian, Head of A&T Services Office | Investor Leasing CBRE România.

CBRE Global Workplace Solutions (GWS) este contractorul general pentru implementarea noului proiect de amenajare a biroului central.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 4 – octombrie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare