Consultantul imobiliar CBRE a consiliat Playtika România, jucător în domeniul divertismentului și tehnologiei jocurilor pe telefon, în stabilirea celei mai eficiente strategii imobiliare din punct de vedere al operațiunilor și eficienței costurilor. CBRE a efectuat o analiză complexă și a furnizat date relevante care au luat în considerare toate alternativele potrivite din piață și au studiat strategia de creștere a grupului și preferințele angajaților.

CBRE a colaborat cu echipa de management Playtika din România și din Israel pentru a stabili implicațiile financiare și operaționale ale acestei decizii, punând la dispoziția companiei toate informațiile critice necesare care au fundamentat decizia de reînnoire a parteneriatului cu Vastint România. Decizia s-a bazat pe factori precum: termenii comerciali competitivi, amplasarea proiectului mixt Timpuri Noi Square, care se află în proximitatea mijloacelor de transport în comun și a zonelor rezidențiale, facilități, calitatea tehnică și designul. Investiția Playtika în dezvoltarea birourilor sale inovatoare, a fost, de asemenea, un factor important de decizie. „După câteva luni de analiză am reușit să sintetizăm datele legate de fiecare scenariu de lucru propus, inclusiv implicațiile financiare ale reînnoirii contractului existent sau ale relocării, care pot genera o varietate de costuri, precum și toate datele legate de strategia de creștere a grupului, de proximitatea de posibile talente și de preferințele angajaților, informații care au permis Playtika să ia decizia potrivită. Ne bucurăm că expertiza CBRE a fost utilă partenerului nostru și că am reușit să sprijinim Playtika în luarea celei mai bune decizii”, a declarat Andrei Gavrilovici, Senior Consultant Advisory & Transaction | Birou, CBRE România.

Playtika activează în industria jocurilor de aproape un deceniu, cu un portofoliu de top pe zona de jocuri casual sau social casino. Este printre primele companii care a oferit jocuri gratuite pe rețelele sociale și, la scurt timp după aceea, pe platformele mobile. În România, Playtika are echipe specializate în cercetare și dezvoltare, artă, creație și produs, precum și un centru dedicat de asistență pentru clienți, care se ocupă de nevoile jucătorilor. „Prioritatea Playtika este să ofere cel mai confortabil, eficient și colaborativ mediu de lucru pentru angajații săi. Cu ajutorul datelor furnizate de CBRE și a abilităților de negociere ale echipei, am reușit să încheiem un nou acord cu proprietarul de birouri Vastint România. Suntem încrezători că locația actuală va continua să ne ofere cel mai bun sprijin pentru dezvoltarea afacerii noastre”, a declarat Ana Tudor, Regional Site Manager, Playtika.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare