Portalul de căutare a locurilor de muncă de top, SuperJob, din Rusia, a studiat ofertele angajatorilor și așteptările candidaților, în decembrie 2023, pentru postul de Manager de Logistică.

Potrivit studiului, managerii de logistică ce au 2 ani de experiență şi abilităţi în optimizarea proceselor de depozit și în lucrul cu sisteme ERP sunt cei mai căutați pe piața muncii. Experiența de lucru în depozite cu temperatură controlată va constitui, de asemenea, un avantaj competitiv. Salariul maxim pentru un manager de logistică la Moscova ajunge la 160.000 de ruble/lună (circa 1.622 de euro), la Sankt Petersburg – 130.000 de ruble (1.318 EUR), la Ekaterinburg – 110.000 de ruble (1.115 euro). Responsabilităţile managerului de logistică sunt: organizarea şi controlul lucrăarilor de recepţie, contabilitate, depozitare, eliberare şi scoatere din stoc a articolelor de inventar; asigurarea securității articolelor de inventar din depozit; controlul conformității mărfurilor și materialelor acceptate la depozit cu documentele însoțitoare; documentarea operațiunilor din depozit; monitorizarea funcționalității echipamentelor și mașinilor; participarea la inventar; controlul si optimizarea stocurilor; participarea la elaborarea și implementarea măsurilor de îmbunătățire a eficienței operațiunilor, utilizarea rațională a spațiului depozitului, optimizarea costurilor de transport și depozitare a mărfurilor și materialelor; participarea la automatizarea depozitelor; monitorizarea respectării cerințelor de SSM, protecție împotriva incendiilor și salubritate industrială; menţinerea documentaţiei de raportare.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut