Pe autostrada M1, care este una dintre cele mai aglomerate rute de tranzit internațional din Ungaria, va fi construită o nouă parcare păzită pentru camioane, anunţă Asociația Transportatorilor Rutieri Maghiari (MKFE).

Parcarea cu 260 de locuri pentru camioane va fi construită la Kilometrul 112 de pe autostrada M1, lângă Gyorsentivan. Potrivit coordonatorului proiectului, Logistic Investment Kft, noua parcare va fi cea mai mare din Ungaria pentru camioane și va respecta toate standardele UE.

Viitoarea zonă de agrement va include și o benzinărie, un restaurant, săli de odihnă pentru șoferi, un service auto și o spălătorie pentru camioane.

Conform calculelor preliminare, proiectul va costa aproximativ 10 milioane de euro şi va beneficia în proporţie de 50% de fonduri UE. Construcția va începe în a doua jumătate a anului și ar trebui să fie finalizată cel târziu la jumătatea lui 2025.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut