Pentru a transporta materiale medicale din China în Austria, Dachser Air & Sea Logistics a închiriat cele mai mari aparate de zbor din lume, un Antonov AN-124 și un Antonov AN-225. Apoi, divizia Dachser European Logistics se ocupă şi de distribuția produselor prin rețeaua sa terestră.

Primul zbor, organizat la începutul lui decembrie, a fost efectuat cu un aparat de zbor Antonov AN-225, care a aterizat pe aeroportul Linz din Austria, la două zile de la decolarea de pe aeroportul Tianjin, China. Încărcătura a fost apoi transferată în 20 de camioane aparţinând diviziei de distribuţie Dachser European Logistics.

Cel de-al doilea zbor, organizat cu un aparat Antonov AN-225, a aterizat la Linz săptămânaa trecută, iar încă șase zboruri din Tianjin și Chengdu cu echipamente medicale transportate de un aparatAntonov AN-124 sunt programate să aterizeze pe acest aeroport. Ulterior, încărcătura va fi distribuită de  Dachser European Logistics în toată Europa.

Aparatul de zbor Antonov AN-124 va face curse săptămânal, până la sfârșitul anului.

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut