Furnizorul de servicii logistice Dachser Shanghai a primit în martie 2021, de la IATA, certificarea acordată prin validatori independenți în logistică farmaceutică, CEIV Pharma. Certificarea acoperă și filiala Dachser din aeroportul PVG .
Dachser Shanghai se alătură acum cercului limitat de companii de logistică din regiune recunoscute de IATA, pentru transportul de produse la temperatură controlată și sensibile la timp.
Certificatul CEIV Pharma confirmă faptul că infrastructura, echipamentele, operațiunile și personalul respectă standardele și reglementările așteptate de producătorii farmaceutici.
Deoarece procedura obișnuită a IATA de a trimite un validator independent la biroul companiei pentru evaluare și audit nu a fost fezabilă din cauza restricțiilor de călătorie impuse de pandemia de Covid-19, a fost aleasă o soluție digitală pentru procesul de audit.

„O rețea logistică rezistentă și fiabilă pentru produsele Life Science și Healthcare (LSH) s-a dovedit esențială în lumina evenimentelor actuale. Profesionalismul și munca depusă de colegii noștri pentru a obține certificarea de către IATA îi vor permite lui Dachser să-şi joace rolul în industria LSH”, a declarat Yves Larquemin, director general ASL Extremul Orient/Nord.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare