Actualizare 15 iulie 2021: Guvernul sloven a decis să scutească de certificarea Covid-19 conducătorii auto care operează în transportul rutier internațional, atât în tranzit, cât și într-o locație slovenă, până la 15 august 2021. În cazul tranzitului, vehiculele trebuie să iasă din ţară în termen de douăsprezece ore de la intrare.

Răspândirea în Europa a variantei Delta a virusului Sars-Cov-2 împinge Guvernul Sloveniei la aplicarea unor măsuri mai stricte pentru intrarea în țară, fără să fie admise excepţii. Aceasta înseamnă că, începând cu 15 iulie 2021, toți șoferii de vehicule industriale care intră în Slovenia din orice țară vecină, inclusiv cei care sunt doar în tranzit prin țară, vor putea trece frontiera numai dacă au certificat EU Digital Covid-19 care arată că persoana a fost vaccinată sau că a contractat deja Covid-19 sau are rezultat negativ vechi de maximum 48 de ore dacă este de tip antigen sau de 72 de ore dacă este de tip PCR.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut