Actualizare 15 iulie 2021: Guvernul sloven a decis să scutească de certificarea Covid-19 conducătorii auto care operează în transportul rutier internațional, atât în tranzit, cât și într-o locație slovenă, până la 15 august 2021. În cazul tranzitului, vehiculele trebuie să iasă din ţară în termen de douăsprezece ore de la intrare.

Răspândirea în Europa a variantei Delta a virusului Sars-Cov-2 împinge Guvernul Sloveniei la aplicarea unor măsuri mai stricte pentru intrarea în țară, fără să fie admise excepţii. Aceasta înseamnă că, începând cu 15 iulie 2021, toți șoferii de vehicule industriale care intră în Slovenia din orice țară vecină, inclusiv cei care sunt doar în tranzit prin țară, vor putea trece frontiera numai dacă au certificat EU Digital Covid-19 care arată că persoana a fost vaccinată sau că a contractat deja Covid-19 sau are rezultat negativ vechi de maximum 48 de ore dacă este de tip antigen sau de 72 de ore dacă este de tip PCR.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare