Compania franceză de logistică CEVA își prelungește acordul de cooperare cu compania sud-coreeană de transport maritim HMM. Acordul durează până în 2025, iar prelungirea trebuie să asigure accesul mai multor expeditori la transportul maritim, se arată într-un comunicat al CEVA.

Acordul multianual se bazează pe colaborarea existentă a celor două companii și aduce rețeaua strategică a CEVA la 14 companii maritime globale și regionale. „În ciuda condițiilor dificile de piață, HMM s-a dovedit a fi un partener puternic și de încredere în ultimii ani, iar acest acord întărește și extinde ceea ce ne așteptăm să fie o relație strategică pe termen lung, care ne va permite să creăm conexiuni vitale în comerțul global, în servicii pentru clienții noștri de transport maritim”, spune Stephane Gautrais, șeful global de transport maritim la CEVA.

CEVA este prezentă în peste 170 de țări, are aproximativ 110.000 de angajați şi o cifră de afaceri de 17 miliarde USD în 2021. „Pe baza acestui acord, ne așteptăm ca ambele companii să creeze și să livreze împreună soluții mai utile și mai productive pentru clienții de pe piață care au nevoie de ele”, spune Jeremy Choi, șef global de management al comerțului, HMM.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare